11 Kasım 2015 Çarşamba

Ölü Adamın Cep Telefonu - Şehir Tiyatroları Haldun Taner Sahnesi

Büyüleyici gerçekten çok etkilendim.Müziklerini ayrıca çok beğendim uzun süredir özlemini çektiğim bir tarzdı. Sahne kullanımı da çok başarılıydı teknolojiden gerektiği kadar yararlanmışlar. Oyunun en beğendiğim noktaları Nergis Çorakçı'nın cenazedeki konuşması ve Gordon karakterinin ikinci perdenin başındaki konuşmasıydı. Yanı kısacası oyunun sonunda hem ilk ayakta alışkalayan olmanın gururu hem de güzel bir oyun izlemenin keyfi vardı üstümde.

4 yorum:

  1. Bana kalırsa yazılarınızda biraz daha detaya girmelisiniz Emre bey. Okurken daha devam etmeli hissine kapılıyorum. Mesela oyuncuların ilginizi çeken sözlerine yer verebilirsiniz ya da dekorun bir bölümünü tasvirinizle benim gözümde canlandırabilirsiniz. Yine de ellerinize sağlık, seyriniz bol olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzel sözlerini için :)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  2. Bana kalırsa yazılarınızda biraz daha detaya girmelisiniz Emre bey. Okurken daha devam etmeli hissine kapılıyorum. Mesela oyuncuların ilginizi çeken sözlerine yer verebilirsiniz ya da dekorun bir bölümünü tasvirinizle benim gözümde canlandırabilirsiniz. Yine de ellerinize sağlık, seyriniz bol olsun..

    YanıtlaSil